© 2019 by Mippi Vuorikoski

​. Proudly created with Wix.com

mippi@philiavalmennus.com

  • Mippi

Vinkkicorner - Näin tuot seksilelut mukaan parisuhteeseen!

Ymmärrän hyvin sen, että moni jännittää lelujen ottamista mukaan yhteiseen seksinharrastamiseen. Pelkkä ehdottaminen voi tuntua vaivaannuttavalta. Asiaan voi myös liittyä sellaista jännitystä, missä pelottaa se, että miten kumppani ottaa ajatuksen vastaan - tuleeko torjunta tai pahimmillaan epäilys siitä, että enkö minä riitäkään enää tai olenko koskaan riittänytkään?!


Tässä postauksessa heitän muutaman vinkin siihen, että miten ottaa asia puheeksi ja miten tehdä lelujen mukaanottamisesta mahdollisimman luontevaa ja hauskaa!


Kuva: Jason Leung / Unsplash


Ehdota, että tutustutte yhdessä verkkokaupan sisältöön!


Tämä on aika foolproof vinkki ja toimii muuten parhaimmillaan hyvänä esileikkinä! Siis toki sen lisäksi, että voitte parhaimmillaan löytää jotain, mikä kiinnostaa molempia ja vaikka laittaa heti tilauksen pystyyn.


Eikä tarvitse mennä heti anaaliseksi osioon! Tsekatkaa vaikka alusvaatteita tai jotain iisimpiä pikku värisijöitä. Aloittakaa jostain, sillä aina voi tilata uusia juttuja kokeiluun jos siltä tuntuu!


Verkkokaupasta ostaminen on tehty TODELLA helpoksi ja myös huomaamattomaksi mikäli jännittää, että mitä sun R-Kioskin myyjä on mieltä, jos haet massiivisen, värisevän paketin postista. Ainakin Sinful on todella diskreetti pakettinsa kanssa.


Toki haluan kannustaa "no shame!" asenteeseen. Seksilelujen ostaminen on sekä normaalia että kivaa että ihailtavaa! Hitto, seksuaalisuus on osa meidän hyvinvointia, yksin ja yhdessä kumppanin kanssa. Ymmärrän kuitenkin hyvin, että me vasta pyristellään tässä kollektiivisesti eroon siihen liittyvistä tabuista ja nolosteluista.


Pyydä puolisoa tekemään yllätysostos teille, antaen hänelle vapaat kädet!


Yksi hyvä keino tutustua paremmin kumppanin seksuaalisiin mieltymyksiin on sellainen, jonka vahingossa keksin itse aikoinani. Kyseessä oli oman parisuhteen ensimmäinen seksileluostos. Puolisoni sai käskyn tuoda Amsterdamista tuliaisia, aikuisten lelukaupasta. Ja ihan mitä hän haluaa.


Ehdotus otettiin vastaan riemulla ja niinpä meitä olikin kohta kaksi jännittynyttä (tai ehkä se olin vaan mä) tyyppiä keittiön lattialla tutustumassa näihin Damin tuliaisiin. Ehkä nämä ekat jutut eivät olleet ihan nappiostos, mutta se ei haitannut mitäään, sillä se avasi ovet kyseiselle yhteisharrastukselle. Ja nythän näitä alkaa olemaan jo työnkin puolesta niin paljon, että ei tiedä, että mihin tunkisi (pun intended).


Huom! Tässä vinkissä on toki tärkeää se, että oikeasti antaa puolisolle vapaat kädet eikä ala kritisoimaan ja dumaamaan, että mitä ihmettä sieltä tuli ostettua! Ottakaa tämä harjoitus ennemmin siten, että se on mahdollisuus tutustua toisen fantasioihin ja haluun.


Toki voi antaa vinkkejä ostajalle, että ei mitään halkaisijaltaan 50cm butt-plugia, kiitos.


Kävelkää sisään liikkeeseen


Jos ja kun pokka kestää, reippaasti vaan sisään seksileluliikkeeseen ja eikun hipeltämään tuotteita. Jos huomaat kumppanisi pysähtyvän pidemmäksi aikaa jonkun hyllyn eteen, niin mental note tai välittömästi ostos ja kokeiluun! Vaikka Sinful* on ehdottomasti oma lempparini verkkokaupoista ja rakas yhteistyökumppani, oma walk-in lempparini on Albertinkadun Sin City, siellä on hyvää asiakaspalvelua ja rento tunnelma.


Muutenkin suosittelen sitä, että kannattaa vaan lähteä jostain lelusta liikkeelle, kokeilla ja kuulostella, että onko hyvä vai jatkuuko etsintä. Ei se ensimmäinen vaihtoehto aina ole paras, mutta seuraava voi jo mahdollistaa ihan eeppisen nautinnon!


KAUDEN PARAS VINKKI


Olen tätä aiemmin Instan puolella jo hehkutellut, mutta olen vahvasti sitä mieltä, että yksi hauskin, luontevin ja helpoin tapa tutustuttaa seksilelut omaan parisuhteeseen JA / TAI kasvattaa kokoelmaa, on Sinfulin Joulukalenteri <3


Miettikää - 24 luukkua, 24 mahdollisuutta tutustua ehkä uudenlaiseen nautinnon tarjoajaan ilman, että kumpikaan on erityisemmin valinnut kyseiset tuotteet, vaan ne on tosiaan kuratoitu jonkun toisen puolesta.


Miksi tämä voi olla merkityksellistä? No, psykologisesti, teillä on mahdollisuus suhtautua leluihin paljon uteliaammin ja avoimemmin, koska siinä ei ole mitään painetta mukana siitä, että pettyykö toinen, kun hänen hankkimansa lelu ei nyt ehkä oikein kiinnostakaan.


Ei ole siis mitään hävittävää! Vain saatavaa. Ja saatavaa, saatavaa, saatavaa...Tämä oli tällainen orgasmivitsi tähän loppuun.


TOIVOTTAVASTI NÄISTÄ VINKEISTÄ OLI ILOA JA HYÖTYÄ!


*postaus sisältää kaupallisia linkkejä kauppiaan Sinful kanssa