© 2019 by Mippi Vuorikoski

​. Proudly created with Wix.com

mippi@philiavalmennus.com

  • Mippi

POLKU PAREMPIIN ORGASMEIHIN: mielihyvä -> nautinto -> hurmio


Mielihyvä


Orgasmi vaatii mielihyvän läsnäolon. Emotionaalinen ja fyysinen stimulaatio, ollessaan läsnä riittävän aikaa ja systemaattisesti, mahdollistaa orgasmin saamisen. Mielihyvä on kuitenkin olemassa jo itsessään eikä sen kokeminen pelkästään ole suinkaan toissijaista. Mutta jos puhutaan hyvistä, avartavista, parantavista ja tajuntaa laajentavista, pelkkä mielihyvä ei pelkästään riitä.


Mielihyvä on kivun ja muun epämiellyttävän olotilan vastakohta. Aivoissa mielihyvästä vastaa

useammat alueet ja useammat hormonit, ja näihin on parasta sukeltaa tarkemmin omassa postauksessaan. Mielenkiintoista settiä nimittäin!


Nautinto


Jos mielihyvä jatkuu riittävän kauan, esimerkiksi itsetyydytyksessä, seuraa orgasmi. Se voi tuntua joko mukavalta laukeamiselta tai sitten voimakkaammalta nautinnolta, set & settingistä riippuen. Kontekstista. Konteksti on se sisäinen ja ulkoinen tila, joka määrittää sen, miten helppo meidän on antautua nautinnolle. Sillä siitä orgasmin mahdollistamisessa on kyse - tietoisen mielen irtipäästämisestä, heittäytymisestä, neuropsykologisesti ajatellen etuotsalohkon "hiljenemisestä". Sen osan aivojamme, joka osaa murehtia ajallisesti joka suuntaan ja multitaskata erilaista huoliajattelua. Tai ylipäätään vaan ajattelua!


Nautinto ja varsinkaan orgasmit eivät tykkää analysoivasta vaan heittäytyvästä ja silkalle kokemukselle tilaa antavasta mielestä!


Mitä syvempi ja nautinnollisempi orgasmi, sitä kauemmin siitä kestää toipua. Positiivisesti ajatellen. Kevyen orgasmin, ennemminkin laukeamisen jälkeen, pystyy aika nopeasti jatkamaan elämäänsä. Syvemmät orgasmit vaativat keräilyä, sen odottamista, että koko olemus on saanut lillua ihanassa olotilassa ja etuaivolohko aktivoituu pikkuhiljaa.


Kaikki orgasmit ovat miellyttäviä. Kevyemmät, nopeat laukeamiset ovat kuitenkin vaan alkusoittoa sille, mikä on mahdollista!


Nautinto, sellaisena kuin sen itse ajattelen ja koen, vaatii tietoisen harjoittamisen. Jos se tapahtuu yksin, itsetyydyttäessä, tarvitaan monesti aikaa, hyvää henigtyksen käyttöä, meditatiivista osaamista aka tietoisen mielen sulkemista, sopivia mielikuvia TAI joskun mielikuvien poissulkemista kokonaan ja keskittymistä silkkaan kokemiseen tai jos se tapahtuu kumppanin kanssa, tarvitaan näiden ylläolevien lisäksi suhteen luottamuksellinen, turvallinen ja heittäytyvä tila. Toisin sanoen, hyvät energiat teidän kahden (tai useamman) välille.


Kevyempi tai syvempi orgasmi, tarvitaan aina neljä ässää: SOPIVA STIMULAATIO sekä SET & SETTING!


Stimulaatio on sekä eroottista ilmapiiriä että sopivanlaista fyysistä kosketusta. Yleensä silkka kosketus ei riitä, ei, vaikka olisi maailman parhaaksi valittu päristin jalkojen välissä! Joskus taas voi tuntea, miten mieli on niin valmis, että eka orgasmi mahdollistuu minuutti ekasta hipaisusta ja hyvin pienellä "vaivalla", tällaista kamalaa suomenkielistä termiä käyttääkseni.


Vaivannäkö. Argh! Viimeinen sana, mitä seksistä puhuessa haluan käyttää!

Tässä on koko mun työn ydin: SEKSIN KUULUU OLLA NAUTINNOLLISTA, KIVAA JA LUONNOLLISTA! Ei työtä, vaivannäköä, stressaavaa tai...no, pahimmillaan pakkopullaa puolison takia.


Set & setting voi tarkoittaa sitä, että koti on vain teille varattu, ei tarvitse vaikka ajatella lapsien ryntäävän sisään tai ei tarvi olla mahdollisimman hiljaa. Toiselle se voi olla sitä, että kokee voimakasta rakkautta ja halua kumppania kohtaan. Toiselle se voi olla sitä, että to-do -lista ei kummittele mielessä. Mikä sisäinen ja ulkoinen tila ikinä onkaan, sen oppii tietämään vaan yhdellä tavalla:


MUISTELEMALLA PARHAITA NAUTINNON HETKIÄ!


Ne antavat osviittaa siihen, että mitä sinä tarvitset omaa, parasta nautintoasi varten! Tässä muutamia vinkkejä sun omaan pohdintaan. Ole rehellinen ja utelias! Siten opit parhaiten itsestäsi.* Missä paikassa

* kenen kanssa

* miten toteutettuna (tietty asento, suuseksi, yms yms tekniset detaljit)

* oliko suunniteltua vai spontaania

* yhdyntää vai ei

* leluja vai ei

* mikä kierron ajankohta silloin oli meneillään (tämä saattaa olla yllättävän oleellista!!)


Tarkastelemalla toimivia ja hyviä hetkiä on mahdollisuus tuoda mukaan sellaisia elementtejä, jotka edesauttavat nautintoa ja orgasmeja jatkossakin!


Mun ensimmäinen yhdyntäorgasmini oli aikoinaan a) ekaa kertaa ilman kondomia (parempi tuntuma) b) tietyssä asennossa (selällään maaten mutta jalat täysin pystyssä, g-piste aktivoitui). Ja olipa kertakaikkiaan iso ero kokemuksellisesti! Itkuhan siinä pääsi. Nämä kaksi tekijää aikaansaivat sen, että sain ekaa kertaa yli vuosi siitä, kun seksinharrastaminen oli aloitettu kyseisen kumppanin kanssa (silloinen puolisoni). Siitä lähti harjoittelu parempia orgasmeja kohti, 12 vuotta sitten! Olisinpa silloin tiennyt, että tästä tulee joku päivä osa ammattiani!


Ekstaattiset, autuaalliset, hurmiolliset tilat ovat luku erikseen


Ne ovat niin syviä, transformatiivisia ja hiilaavia orgasmeja, että niitä voi verrata trippiin tai todella syvään meditatiiviseen tilaan...ja spoiler alert, näitä kumpaakin ne ovat! Ihmisenä, joka meditoi ja joka on psykonautti.


Mennään tantran alueelle, jossa orgasmien on mahdollista alkaa muuttamaan meitä ja koko käsitystä siitä yhteydestä toiseen tai omaan kroppaan ja jopa koko maailmankaikkeuteen, mikä meillä on tähän asti ollut. Se vapauttaa, vahvistaa ja todellakin voi toimia parantavana voimana silloin, kun orgasmin energioita voi alkaa liikuttamaan ja päästämään niihin kohtiin itsessä, jotka erilaista hiilaamista tarvitsevat. Tällaisten orgasmien kokeminen yhdessä kumppanin kanssa on TODELLA voimakas kokemus. Se ei välttämättä ole mahdollista ihan jokaisen kumppanin kanssa. Ehkä jopa harvojen (itselläni nämä ovat olleet mahdollisia kolmen ihmisen kanssa, määrällisesti murto-osa kumppaneistani).


Tulen kirjoittamaan tantrasta ja syvemmän seksuaalisen nautinnon ja ylimaallisten orgasmien saavuttamisesta lisää lähiaikoina. Aihe on todella tärkeä ja edelleen vähän puhuttu. Vaikka omassa roolissani autan niitäkin naisia, jotka eivät ole koskaan kokeneet orgasmia ja sekin on supertärkeää työtä ja laajempaa keskustelua, koen myös, että on tärkeää puhua siitä, mikä ei ole minimi vaan mikä on OIKEASTI SUURTA JA OIKEASTI MAHDOLLISTA.


Tiedän sen parhaiten itse, henkilökohtaisesti.


Tervetuloa siis kanssani nautinnon tutkimisen matkalle <3


Mippi