© 2019 by Mippi Vuorikoski

​. Proudly created with Wix.com

mippi@philiavalmennus.com

  • Mippi

Ja näin me aloitamme yhteisen taipaleen

Updated: Jul 29, 2019

Aloitan syyttämällä Seth Godinia kaikesta. Kaikki eivät kuitenkaan välttämättä tunne herra Godinia, joten pieni kertaus.
Jos et tunne Mr. Godinia, suosittelen tutustumaan. Mies on kirjoittanut lukuisia markkinointiopuksia ja on jonkin sortin renesanssihenkilö. Kuuluu ihmisiin, joita todella arvostan. Samaan kategoriaan kuuluu Suomi-vahvistus Saku Tuominen ja vastikään Godinia haastatellut Tim Ferris (joka kuuluu myös henk.koht. mancrush listalleni).

“People do not buy goods and services. They buy relations, stories and magic” Seth Godin

Voit käydä lukemassa Godinin yhden oivan blogikirjoituksen TÄÄLTÄ ja Ferrisin ja Godinin oivan podcastin TÄÄLTÄ.


Godin kirjoittaa joka päivä. Hän myös julkaisee joka päivä. Ideana on se, että kun tarpeeksi tekee ja tutkii niitä tuotoksia, mitä on tehnyt...jossain vaiheessa on pakko tulla ulos jotain ihan hyvää. Ellei jopa vahingossa erinomaista.


Jotkut ehkä muistavatkin, että mulla on ollut muutamakin eri blogi aikoinaan. Hiljaittain startannut someloma ja irrottautuminen päivätöistä mahdollisti sen, että tuli hinku luoda. Pitkästä aikaa. Luominen on sama kuin hengittäminen, mutta jos stressi kuristaa kaulaa, ei hengittäminen suju. Luominen ei myöskään suju paineen alla. Silti - jokin henkisfyysinen harjoite voi toimia hyvin.


Siksi tämä blogi. Mahdollisuus kehittyä valokuvaajana. Sisällöntuottajana. Kirjoittajana. Oman pään sisällön ja omien yllykkeiden tunnistajana. Tämä tulee olemaan juuri sellainen sillisalaattiyhdistelmä allekirjoittaneen kaikkia puolia kun nyt vaan voi arvata.


Sillä kaikkien näiden 34 vuoden jälkeen olen alkanut hyväksymään sen, että mun sieluni on tullut tänne Tellukselle leikkimään. Käyttämään kaikkia aisteja ja ottamaan erilaisia rooleja. Eikö elämä oikeastaan olekin juuri tätä? Meille vaan tuppaa iskemään aikuisuuden demoni, joka kuiskii korvaan asioita vakavastiotettavuuden autuudesta.


Ennen kaikkea tuntuu ensi kertaa aidosti siltä, että mun ei tarvitse tarjota kellekään mitään ymmärrystä tai viisautta, ei edes viihdykettä. Voin vaan tutkia ja ihmetellä, mihin tämänkertainen bloggaaminen vie.


Mippi

24 views