© 2019 by Mippi Vuorikoski

​. Proudly created with Wix.com

mippi@philiavalmennus.com

Tervetuloa kotisivuilleni ja blogin pariin.

Olen 33-vuotias äiti, yrittäjä, puoliso ja sisällöntuottaja. Ammatiltani olen vuorovaikutus- ja ihmissuhdeasiantuntija sekä ratkaisukeskeinen terapeutti.

Asun järven ja metsän äärellä, naputellen osan ajasta tietokonetta keittiön pöydän äärellä ja osan aikaa yksilö- ja pariasiakkaiden kanssa terapia- ja valmennustyötä Kaivopuiston vastaanotolla tehden.

Työminäni on erikoistunut ihmistenvälisten suhteiden ymmärtämiseen ja kommunikaation parantamiseen. Olen ihan nuoresta lähtien pitänyt tärkeänä sitä, että hankin opiskellen laajasti vuorovaikutuksen, psykologian ja terapiatyöskentelyn erilaisia välineitä. Kaikkea tekemääni yhdistää kuitenkin yksi juttu.

HALUAN AUTTAA IHMISIÄ ELÄMÄÄN MAHDOLLISIMMAN OMANNÄKÖISTÄ, VAPAATA JA ONNELLISTA ARKEA. 

Sellaista elän itse. 

Privaattiminä on erittäin introvertti. Tykkään pohtia ihmisyyttä ihan loputtomasti. Kutkuttavat, merkitykselliset keskustelut hyvien tyyppien kanssa on parasta elämässä. Tässä vaiheessa elämää tuntuu, että itsensä tuntee jo melko hyvin ja osaa tehdä vuosi vuodelta parempia valintoja sen suhteen, minkälaista työtä tekee, kenen kanssa jakaa aikanasa ja milloin intuition ääntä kannattaa kuunnella (aina).

Olen melko aktiivinen Instagramissa puhuen siellä naisten voimaantumisesta, seksuaalisuudesta sekä ilon ja onnellisuuden kultivoimisesta. Lempiaiheistani, siis.

Perustin 2011 Philian, joka on naisten mielen hyvinvointiin keskittyvä asiantuntijayritys. Siihen voit tutustua allaolevasta linkistä. Samoin kuin sometileihini.

Vastaan mielelläni jos tulee kysymyksiä!

@mippivuorikoski

@philiavalmennus 

www.philiavalmennus.com

Ps. Haluatko työskennellä kanssani? Laita sähköpostia mippi@philiavalmennus.com

Blogiin ja Instagramiin liittyvissä yhteistyöasioissa voit ottaa yhteyttä LOMAKKEEN kautta